August er her!

Vi håper sommeren har vært fin og energigivende for deg og dine. Sommeren er heldigvis ikke over ennå, selv om mange nå avslutter ferie og begynner sin hverdag igjen. Vi i Skandinavisk Playbackteater Studio tok ferie med god samvittighet etter en veldig inspirerende introduksjonsdag på Berle skole i Oslo 2. juli. Nå er vi godt i gang med spennende planer for høsten og neste vår. Vårens introduksjonsworkshops fikk så god respons at vi legger opp til tre nye slike dager i løpet av høsten: lørdag 1. oktober, 5. november og 10. desember.

3.-5. februar kommer Tim van Ness hit fra USA for å fordype oss i The Art of Conducting. Dette kurset er for de som har relevant egen erfaring med playbackteater eller har gått et av våre grunnkurs (core training). Ved interesse legger vi opp til et grunnkurs fordelt på to helger i forkant av dette (november + januar), slik at flere har mulighet til å delta på dagene med Tim. Fullt kursprogram for 2016 -17 legges opp her på hjemmesiden snart.

Vår satsning med Playback Theatre Empowerment fortsetter også neste virksomhetsår. Hensikten er å stimulere til flere playbackaktiviteter og gjerne nye grupper rundt om i Norge og Sverige. Dette gjør vi både gjennom å invitere til gode sirkler av nettverk og samarbeid, og gjennom å koordinere profesjonelle ressurser som kan ta oppdrag ved gitte anledninger. Vår visjon er at så mange som mulig skal få oppleve styrken som ligger i å dele, lytte og speile virkeligheten gjennom teater, enten det er i organisasjoner, på konferanser, i klasserom, på asylmottak, i nabolaget eller på en teaterscene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *